esmaspäev, juuli 17, 2006

Puhkuselt tagasi

Sai siis lapse sünni puhul veidi puhkust võetud ja seetõttu pole ka jõudnud siia midagi kribada. Küll aga on vahepeal juhtunud nii üht kui teist. Kõigepealt loomulikult xDreami öine etapp, kus kõik peale starti hilinemise laabus enamvähem ning saime rahuldava 11-nda koha. Vaatab, kas kirjutan ka midagi pikemalt kui aega ja viitsimist saab. Kuna aga sellest juba 2 nädalat möödas, siis mälestused pole enam kõige värskemad.
Siis oli vahepeal suguvõsa kokkutulek, kus sai natuke oldud. Sedakorda oli siis oma eluga niipalju tegemist, et ettevalmistused läksid minust kauge kaarega mööda ning sain üritust võtta kui tavaline külaline. Eelnevatel kordadel saanud ikka paar nädalat enne tõsiselt ettevalmistustöid teha. Pisike oli jahedate kivimaja seinte vahel peidus, sest ilm oli meeletult palav. Alles õhtu eel sai teine välja värsket õhku hingama toodud. Ei tea, kas põhjuseks palav ilm või midagi muud, aga millegipärast oli pealelõunal rahva äravool juba suur ning õhtuks oli vaid paar perekonda jäänud järelejäänud sööke ja pakkide kaupa jahedat veini nautima. Nagu selliste päevadega ikka, tuli autosõit ette võtta pimedas, kui temperatuur oli enamvähem talutavaks muutunud. Üldse sai puhkuse ajal vist autoga öösel rohkem sõidetud kui päeval.
Kui meie eelmine lapsuke käis oma esimeses pulmas 4 päevaselt, siis teine oli natuke vanem (2 nädalat). See-eest aga sai läbitud kogu protseduur, ehk siis registreerimisest kuni pulmatordi söömiseni. Kannatas ilusti ära ja väga ei vigisenudki.
Muideks pulma eelsel hilisõhtul kui sai tagasi linna sõidetud, kukkus poole tee peal autol sumps küljest ning masin hakkas traktori moodi podisema. Tagumine pütt oli mõlemalt poolt toru küljest lahti roostetanud. Et mitte pulmarongis "traktoriga" sõita, sai end hommikul vara üles aetud ning elavas järjekorras paar tundi sumpsi vahetust oodatud. Vahetus iseenesest oli 5 minutit mille eest kasseeriti 150.- Misteha, kui on vaja, siis on vaja. Ja loomulikult oli neil laos olemas vaid seda kallimat varianti oleks paar päeva oodanud oleks 725.- asemel pidanud vaid 410.- välja käima.

Kommentaare ei ole: