reede, veebruar 01, 2008

Lõunal ruulib drytool

Kuna ikka pole veel jääd vaatamas käinud, (pean seda hetkel lootusetuks), siis sai jälle kaljut proovitud. Iga päev uus projekt ja täna alistus kõrval pildil olev rada. Asub see siis tavapärasest ronimiskohast suts vasakul ja seal on pandud radade numbrid 9-12 vist. Paslik nimetus oleks "Tsoon 2". Oma olemuselt jupi jagu lühem ning sutsu vähem negatiivne, aga selle eest oli just ülemises otsas häid kirka paigutamise kohti vähe ja olemasolevadki sellised kaheldavad. Aga sammalt ei olnud mis tegi asja natuke lihtsamaks.

Alumine ots tugevalt negatiivse kaldega, kuid leiab väga häid auke/nukke/pragusid.
Keskel on kõige raskem koht, kus vaja end pika sammuga üle eendi sikutada kusjuures kirkade jaoks ma esimese hooga head pidepunkti ei leidnudki. Siit sadasin ka korra alla. Viimane lõpp on juba lihtsam (ei ole negatiivne), kuid nõuab siiski kirkade hoolikat paigutamist ja paigal hoidmist.
Kuigi ronimise stiil väheke erinev tundub raskusaste hinnanguliselt sama mis eelmisel päeval proovitul ehk siis minu hinnang M5.

Panin ka eilse päeva postile korralikumad pildid radade tähistusega.
Kui aega ja viitsimist tekib, siis tekitab mingi hetk ka korraliku lehe, kus ronimiskohad koos piltide ja juhitega üleval.

Kommentaare ei ole: