kolmapäev, mai 07, 2008

xDream - Klooga

Ahjaa, xdream oli ju kah vahepeal.
Tegelt on lugu nii, et meil läks väga-väga kehvalt ja pikka juttu ei olegi tahtmist heietada. Tiimid, mis igal teisel päeval oleks meie taga, olid seekord eespool, aga eks me proovime endid parandada.

Kanuu oli veel enamvähem, kuigi 4-nda punktiga sabistasin ikka pikalt.
Jooksu esimese punktiga aga panime võssa. Ja lausa sellisesse, mida polnud kaardil märgitud. Totaalne aju kinni jooksmine. Tulemuseks jäime ilma trügimisest B-rajaga ühises punktis, sest hilinesime sinna pool tundi.
Edasine oli vaid kehva vigade parandus, sest kaugust ei osanud hinnata (+5 min), rattaralli tuli ülimalt ebalevalt, takistusraja alguses jäi ühel liikmel komposteerimata ja ta tegi koos komposteerimisega raja uuesti läbi. Mere ääres sõitsime mingit liivast rada mööda, ratastega astangust üles minekuks valisime alguses täiesti vale koha ja kirves ei tahtnud paku sisse minna.
Hästi läks vaid kivide ladumine (5-6 tellist) ja enamvähem köiega veetornist laskumine (seda me ju enne harjutasime). Coastaleering või mis ta nimi nüüd oligi läks kah normaalselt, aga mitte säravalt nagu oleks tahtnud. Mulle tegelikult meeldib väga mööda rannikukive kalpsata, kuid selleks hetkeks oli toss juba suhteliselt väljas. Silmad ja mõte jõudsid küll haarata, et kuhu jalad peavad minema, aga ...

Ja tagatipuks selgus hiljem, et olime sootuks unustanud 5 minuti reegli ning ühes punktis oli ühe pulgaga märke tegemine ebaõnnestunud. Tulemuseks veelgi kolinal tahapoole langemine.
Ja järgmisel osavõistlusel panen pulga paelapikendusega sõrme külge, sest mul kohe kuidagi ei õnnestunud ilma tiimikaaslaste abita neid punkte normaalselt märkida (kolme käe süsteem krt.)

Kommentaare ei ole: