esmaspäev, juuni 16, 2008

vaskjala singel

käisin jälle üht singlit uurimas. Ega polegi palju muud vaja, kui pealehakkamist ja julgust rajakesele maha murdunud puust ringiga mööda minna ja vaadata, mis teisel pool on.
Tegelikult olen seal juba mitmendat korda, kuid nüüdsest saab antud rajajuppi juba peaaegu et ratta seljas läbida. Mõnes kohas olid veel sellised tüved rajal, mida paljakäsi ei andnud eemaldada ja ringisõitu polnud väga mugav teha. Lõpp läks põllu äärt pidi, sest kaardimälu andis signaali, et sealt kuskilt võiks üle jõe saada. Kahjuks aga ei leidnud sobivat kohta ja pidin sama rada pidi tagasi tulema. Muideks sama singel teistpidi sõites on hoopis teine singel. Kõik teeäärsed roikad ja takistused on teistpidised ja käänakud on hoopis teistmoodi. Ja ujumiskohast tagasi ei tulnud mitte mööda autoteed, vaid mööda kallasrada/põlluteed kuni aruküla teeni välja.
Nüüd oleks hädasti vaja leida koht, kust üle jõe saada, sest vähemalt kaardimaterjali ja osalise kohapealse vaatluse järgi on teiselpool looklevat veekogu lademetes häid sõidukohti.
Mõni kohalik äkki oskab sealkandis mingit koolmekohta soovitada? Ortofoto pealt midagi tagasipöörde läheduses silmasin, aga seda peab kohapeale täpsemalt vaatama minema.

Kommentaare ei ole: