teisipäev, mai 12, 2009

Tiimi?

Tuleb välja, et pean siiski ka sel aastal xDreamil nägu näitama. Vähemalt arvasid niimoodi EPL fortuunad ja mul on nüüd tagataskus ühekordne A-raja tiimiosalus suvalisel xdreami etapil.
Sülle kukkunud õnne mul seega võimalik ka natuke jagada, aga selles suhtes pole enda tahtmistes veel täielikult selgusele jõudnud. Etapivalikuga on lihtne, sest karta on, et öisele sel aastal ei saa suht organisatoorsetel põhjustel minna, sprinti ei viitsi, seega jääb üle vaid kolmas Elva etapp, mis saab toimuma 26 juuli.

Ühest küljest on oma punt hea ja kindla peale minek, tead kes kui tugev ja mida oskab ja mis inimene on. Teisest küljest oleks vaja vaheldust. Just kogemuste omandamise ja õppimise seisukohast. Tugevamatelt ja targematelt on ikka parem õppida, kui ise teooriat otsida ja katseeksitusmeetodil proovida. Seega on vaikselt pähe hiilinud mõte ajada kokku kaks tugevamat/osavamat/kogenumat seltsilist, kes oleksid nõus mind osaluspileti eest natuke järgi aitama ja ootama. Eriti tore oleks seda teha segatiimina. Kust aga leitakse tugevaid tegijaid, kes veel kuskil tiimis kirjas ei ole ja kes on valmis mingit tundmatut tegurit oma ridadesse võtma? Mina ei tea kahjuks peale xdreami foorumi ühtki sobivat kohta, aga kui muidu midagi välja ei tule, siis eks peab mingi hetk sinna posti panema. Elame näeme. Samas kui keegi siit seda loeb ja tunneb, et on tugev ja osav ja tahab, siis antagu teada.

Kommentaare ei ole: