esmaspäev, november 14, 2011

HDT 2011 tulemused

Pühapäev täis kirkade kolinat ning kaljukriipimist sai läbi. Algsest prognoositud 10-st sai registreerimisel sujuvalt 17 osavõtjat ning ajagraafik venis arvatust jupi maad pikemaks. Lisades siia rajameistrite aeglasest tegutsemisest tingitud veidi hilinenud stardi oli ette näha pimeda peale jäämist.

Esialgu aga ei seganud see kedagi ning loos tehtud, rajad tutvustatud, sätiti end valmis ning turnimine võis alata.
Viis rada, millest kaks roniti lõpuni, üks eelviimasesse tsooni, üks kolmveerandi peale ning üks jäi päris kesiseks. Missugused need rajad olid, natuke hiljem, kuid kvalifikatsiooni tulemused on järgmised:


Kollased kastid on korrigeeritud järjekord kas aja või katsete arvu põhiselt. Mujal kas oli sama arv katseid või polnud protokolli vastavat infot märgitud.

Hoolimata ilusast ilmast ja pühapäevasest päevast valgus osavõtjate pere aga peale kvalifikatsiooni kildudeks. Finaali, mis toimus täiesti süütul, kuid siiski ülimalt potensiaalsel kaljul tuli vaatama ja proovima vaid käputäis.
Kruusist unustasin pildi tegemata, aga disain oli selline
Kohale jäänud võistlejatest julgesid enne täieliku pimeduse saabumist kirkad seinale toetada vaid Andres Hiiemäe ja Igor Lematško. Viimane neist jõudis rajal kaugemale ning teenis välja õiguse kasutada parimale välja pandud temaatilist kruusi. Loodetavasti meenub nüüd alati kuuma kohvi või teed juues mõnus pühapäevane rahmeldamine.

Tänud kõigile ronijatele kohale tulemise ning meeldiva päeva eest.


3 kommentaari:

kristjanerik ütles ...

Viljar,

Oli igati lahe võistlus. Tänud, et võtsid vaevaks korraldada!

joosu ütles ...

Päris võimas võistlus oli ja tänud korraldajatele.
Lisaks korraldajate vaevale teeb võistlusest võistluse osalejad ja nagu näha on harrastajaid on päris palju ja tase suht ühtlane. Mõned õnnestumised ja vähem ebaõnne ning tulemused alates kolmandast kohast oleks hoopis teistsugused.

Paar tähelepanekut ka:
- kui meenutada lisaks eilsele ka talvist võislust, tundub et osalejate arv ongi orient. 20 ehk pävavalges jõuab kuidagi võistluse korraldatud, siis oleks võib-olla mõistlik finaal järgmisele päevale tõsta ja finalistide arvu suurendada.
- ohutus. nt 4 rada, kui hoidsid julgestust normaalselt kukub ronija maha ja kui tõmbad pingule on võistlejal lisa tugipunkt.

aga muidu oli vahava

Erkki ütles ...

Super-luks! Tänud.
Aga pühapäev oli lisaks veel ka isadepäev ning ilmselt mõnelgi sellega seotud meeldivad kohutused.
Ilmselt peab lihtsalt alustamise kellaaega varasemaks tooma, kuigi siis vist pimedas ei jõua radasid üles panna.