reede, jaanuar 04, 2013

Vähe tummisem sepik

Aasta tagasi tegin kokkuvõtte üleeelmise aasta trennidest. Olen ka just läbi saanud aastal tubli olnud ja oma toimetamised kenasti kirja pannud. Nüüd hea selle pealt mingit kokkuvõtet teha ja numbreid lahata.

Peab nentima, et seekord on sepikul natukene seemneid sees ja vorm vähe kopsakam olnud. Kui rattasõit on olnud enamvähem samas suurusjärgus (õige väike kasv), siis põhirõhk on läinud jooksule. Eks ka jooksuvorm on tänu sellele paranenud ning peab üritama ka edaspidi sellist joont hoida.

Kokku 181 korda ja 327 tundi. Seekord on kõik see jagunenud 19 erineva tegevuse vahel. Endiselt on aga tunne, et trenni ja võistluse suhe pole päris õige. Kui nüüd ennast korralikult käsile võtta, siis äkki õnnestub ses suhtes midagi ette võtta. Ja ma ei mõtle siinkohalt võistluste kogumahu vähendamist.

P.S. Lugesin kokku, et oma möödundaastase trepitallumise käigus olen ületanud 22486 astet. see teeb ümmarguselt 1250 korrust ja kuskil 4300 tõusumeetrit. Takkajärgi vaadates tundub kuidagi väga vähe olema. Ilmselgelt on põhjus vaid väheses viitsimises.

Kommentaare ei ole: