teisipäev, juuni 06, 2006

36h varustuse arvustus

Kasutasin:
Riided - eritellimusel Freesa lycra traksidega püksid. Briko jalgrattasärk, püksid ja käised. Freesa fliis, mingi veekindel kilejope (Grizzly).
Jalas: NB 871 tossud, Suva sokid, Madebymyself väikesed bahillid.
Muu varustus: Author Dynamic 12L seljakott, Platypus 3L joogikott, PRIMUS EasyFuel põleti, Primus Primalite T pealamp.

Alt vedas mind ainult joogikott, kuna otsustas kuskilt servast hakata läbi laskma. Aitas MäkAivari teip.
PRIMUS EasyFuel põleti oli tasemel. Kiire üles panna ja kiirelt vesi keema. Konkreetne isend oli laenatud, kuid suure tõenäosusega ostan endale samasuguse.
Primus Primalite T pealamp oli väga hea nagu alati. Dioodide kestus ja võimas/kauge valgusviht ühes seadmes samas sõbraliku hinnaga. Julgen soovitada. Läheb teine aasta ja teine komplekt patareisid, seega päris hea.
Author Dynamic seljakott on küll natuke kandilise kujuga, kuid istub sellele vaatamata üllatavalt hästi seljas. Vajaliku varustuse mahutas normaalselt ära ja mõned asjad oleks veel saanud külge kah riputada. Samas kui vihma hakkas sadama, sain kileka peale visata nii, et kotti seljast ei võtnud. Õlarihmad võiks küll natuke mugavamad olla. Pikapeale hakkavad soonima.
NB 871 tossud on kehvemad, kui lootsin. Ehk siis eelnev arvustus oli enamvähem õige. Kannad jäid küll seekord eelneva plaasterdamise tõttu terveks, kuid probleemi tekitas tossust mitte välja valguv vesi. Tulemuseks pundunud jalad ja hõõruvad kortsud talla all.
Bahillid mis sai vahetult enne võistlust kokku lastud õigustasid endid 110%-liselt. Nüüd tuleb veel natuke mugavam disain ja parem materjal vaadata ja siis on nad mul igal jooksul jalas. Kui varemalt olid tossu tagumised osad kanarbiku ja okkasodi täis, siis seekord oli sokk must ainult eestotsast, sest seal oli tossud kerge võrguga ja võrgust ikka muda natuke läbi tuleb. Kannaosa oli aga nagu äsja pestud.
Jooksupüksid sai kogu tiimile välja aetud natuke enne võistlust ning kõik olid nende õhukeste traksipükstega väga rahul. Kui selliseid kuskil poes müüa oleks, siis julgeks kõikidele jooksjatele soovitada. Muidu mõnusalt õhukesed (kuivavad kiiresti), kuid hoiavad selja soojas, kuna on kõrge seljaosaga.
Briko jalgrattariided olid head nagu alati, See meil tiimiriietus.

Üldiselt oli varustust parasjagu kaasas. Süüa jäi tsipa üle, kuid tegelikult oleks pidanud rohkem sööma.

Ahjaa, Need Hansaplast geelplaastrid, mida mõni aeg tagasi mainisin toimisid talutavalt. Nii kaua, kui jalg kuiv oli, püsisid nad väga hästi. Millalgi 9 tundi peale starti, kui oli ka juba piisavalt vees lobistatud tsekkisin ja asjad olid ilusti omal kohal, ainult ääred olid natuke imelikuks tõmbunud (nagu hakkaks lahti tulema). kui oli möödunud 23 tundi, siis olid plaastrid oma kohalt lahkunud, kuid olid nahale jätnud mingi libeda geelikihi, mis endiselt höörumise eest kaitses. Lõppkokkuvõttes jäid kannad terveks, seega võib eksperimendi õnnestunuks lugeda. nüüd hiljem leidsin ka ühe mõnusa temaatilise artikli.

Kommentaare ei ole: