reede, juuni 02, 2006

Ööbahillid


Hommik, ere päeike poeb ruloo vahelt sisse ja paneb silmi kissitama. Aju ütleb oma seisukord ahinnates, et pane uuesti silmad kinni ja puhka ennast välja. Mina aga pean jälle tööle ruttama. Eile õhtul sai ära tehtud mingid esialgsed bahillad jooksutossude peale tõmbamiseks. Materjal selline natuke paksemat sorti mitte eriti vett imav riie. Kuna ikkagi esimene katse sellise asja tegemisel, siis on eksemplar natuke kiivas ja kole ning ka mitte kõige paremini läbi mõeldud. Testib aga 36h võistlusel ära ja siis teab, mismoodi oleks vaja uued teha. Loodetavasti ei pea kohe alguses tagasi kotti toppima ja miksit kasu neist ikka on.
Kulu: riie 30 cm 19.- jm ja umbes kolmveerand jäi alles., 1m kummipaela 6.-, nailonniitti (ei idane ega mädane) kunagi realiseerimiskeskuset eluaegne tagavara 5 krooni eest. Ja 4-5 TUNDI NIKERDAMIST.
Seega sai eile õhtul (tegelikult siis ikkagi täna varahommikul) kella neljani üleval oldud. Sellel nädalal on unevõla kasvatamine kuidagi hoogsalt edenenud. Brr.. ei taha mõeldagi, mis homme 36h võistlusel saab, kui uni peale hakkab tükkima.

Kommentaare ei ole: