teisipäev, veebruar 15, 2011

Rjukani proloog

Selle talve jääronimisreis on nüüdseks selja taga. Kuigi sihtmärk oli seekord vana hea ja paljukäidud koht leidsin siiski ka mõne veel ronimata kose. Sai aga ronitud ka juba varem toksitud jääd. Ennekõike paarilise rahuldamiseks ja enesekindluse tõstmiseks.

Kvantitatiivne eesmärk, teha päevas rohkem kui üks marsuut, sai peaaegu täidetud ehk siis viie päeva peale kogunes 9 koske. Lisaks üks nn puhkepäev, kus peamine tegevus mõningate nippide tutvustamine ja hoogsalt teiste pihta rääkimine.
Kvalitatiivse eesmärgi poole pealt oli seis kurb, sest keerulisemad kosed polnud sel aastal võtnud vaevaks formeeruda. Vaid üks korralik WI6 õnnestus leida ning see ka tehtud sai.

Proovin mõned täpsemad muljed ja pildid kah lähiajal üles saada, kui muude toimetuste kõrvalt aega leiab. Aga nagu ikka on pildimaterjal nigelavõitu, sest ise ronides ei saa ju normaalseid pilte teha.

Aga juba vähem kui kolme nädala pärast on võistlused tulemas. Nüüd kõik registreerima ja ronimistehnikale viimast lihvi andma. Hetkeseisuga pole naiste esikohale veel ühtegi pretendenti.

2 kommentaari:

Sven ütles ...

Paariline sai rahuldatud. Aitäh.

Viljar ütles ...

Ahjaa, tegelt sai ikka 10 koske täis. Ühe lihtsama speed-ropeless-solo unustasin arvestamata.