kolmapäev, jaanuar 31, 2007

Ööfilm: Open Water 2

IMDB link. Suht värskelt on meeles esimese osa elamus. Oli tõeliselt originaalne film ja otsustasin siis igaks juhuks ka järje ära vaadata. No loomulikult oli järg hoopis teiste inimeste ja natuke teise situatsiooniga lahendatud, kuid põhimõte sama. Lõksus keset avamerd, päike kõrvetab, vesi külmetab, juua pole ja pääsu pole kuskilt näha.
Tegelikult oli aga lugu selline, et seekordsel seltskonnal (6 inimest) oli pääsemisvõimalus kogu aeg olemas, oleks pidanud ainult natuke ajusid ragistama strateegia paika panema ja olekski olnud. Järjekordselt näitas see film, mis võib juhtuda, kui satutakse paanikasse ja ei tehta koostööd ja rabistatakse umbropsu igaüks oma lolli ideega. Teine asi mis seda tüüpi filmidest silma jääb on see, et mitte ei arendata nati ebaõnnestunud varianti edasi, vaid visatakse lusikas hoopiski nurka. Kas tegu vaid filmi vaadatavuse nipiga, või inimestele omase käitumisega?
Ma tõsiselt loodan, et kui ise kunagi mingi supi sisse satun, siis säilitan külma verd ja lähenen probleemi lahendamisele loogiliselt ja rahuliku meelega.

Vaata see film ära ja pane kirja viis erinevat pääsemisvõimalust, mida tiim EI kasutanud. Parimale pakkujale 5 tugrikut.

Kommentaare ei ole: