kolmapäev, jaanuar 31, 2007

Hommikune sutsakas paneb päeva käima

Täna hommikul jõudis asi nii kaugele, et leidsin toimiva partneri ja rammu, et hommikul sügaval uneajal voodist tõusta. Varustus oli juba eelneval õhtul valmis pandud ning ei jäänudki muud üle, kui kama õlale, ja autoga rannamõisa. Seal polnud muud vaja, kui lint ümber puu, juba valmis seotud sõlmega köis karabiinist läbi ja alla. Siis kordamööda ronimist nii kaua kuni aeg lubab (5-6 korda). Jälle üles, kama kokku ja autoga linna poole tagasi. See oli siis lühidalt hommikune sutsakas.
Plaan oli ronimisega alustada kell 7, kuid logistiliselt venis 10 min. Siis oli igatahes veel kaunis pime ja lamp oli täiesti kohustuslik. Vaikselt aga hakkas ka taevas heledamaks muutuma ja varsti võis lambi kustu panna. Kui kell hakkas kaheksale lähenema sättisime end ära minema. Esimese korra kohta sujus korraldus enamvähem, kuid teisel korral peab asi käima vähemalt poole kiiremini.
Töölejõudmise graafikust jäin igatahes maha. Rannamõisast sain liikuma 15 min hiljem, kodunt peale auto ja asjade ära viimist 20 min hiljem ja tööle jõudsin peale korralikku kiirkõndi vaid 10 minutilise hilinemisega.
Homme vist jällle.
See sutsaka, mitte hilinemise osa.

Jääd oli jälle omajagu juurde tekkinud ning meri oli jäätunud lume arvelt taganenud 2 meetrit. Meri oli küll vaikne, kuid kaane all veel polnud. Küll aga hulpisid nüüd vees lume asemel juba pannkoogid ja ega see jäätumine enam kaua ei tohiks aega võtta.

Kommentaare ei ole: