esmaspäev, jaanuar 17, 2011

Lihtsalt üks nädalalõpp

Reede: koju sigines uus pereliige. Väike, karvane ja neljast otsast pisikesi teravaid küüsi täis.

Laupäev: Tegin ära "Ajanihke". Nimi loomulikult sellest, et teeks nagu kõike norm kiirusel, aga seinal edenemist väga pole. Kell aga on juba omasoodu kuskile kaugemale eest ära läinud. Olude sunnil ehk siis liiga väheste puuride olemasolul sai trassi keskele tehtud vahejaam.
Juba vähem kui kolme nädala pärast tuleb aga palju pikemaid marsuute ronida ning selleks ajaks peab baasidega majandamise palju kiiremaks ja ladusamaks saama.

Selgus, et värske pereliige ei oska ise kausist juua. Abivahend lusika näol aitas natukene lõppeesmärgile lähemale. Mõninga nipitamise järel lakub juba kausist, aga lusikas peab sealsamas joogi sees olema.

Pühapäev: Panin vanadele saabastele uued paelad. Väga imelik näeb välja.
Karvakeral pole ikka veel õiget nime ja ilma lusikata juua ikka veel ei taha/oska. Küll aga saabus talle häärber ehk 3 korruseline treening/magamis/mängimiskeskus. Lõpuks jõudsin nii kaugele, et saagisin ja viilisin välja uued sõrmekonksud. Nüüd veel kiire installimine, karbiini augu puurimine ja saabki kirkadele julgestusnööri taha riputada.

Esmaspäev(-a varahommik): Auto oli millegipärast paksu jääkihi all. Hommikul kell 4, kui teised veel õndsat und peaksid nautima seda häälekalt kraapides imestasin, et keegi naabritest mulle juba midagi kurja ütlema pole tulnud. Kuna sadas jäidet, siis oli tööle sõit "huvitav". Õnneks polnud peale keset teed parkivate kallurite ja lund kühveldavate koppade muid objekte, millele otsa libiseda.
Ja nagu ikka sellistel varahommikustel puhkudel, oli kohvimasin rikkis.

1 kommentaar:

Tõnis ütles ...

Laupäev - ei kuulnud ei hõiget ega toksimist ja silmaklapid olid mul vist ka!
Avanes aga isiklik uus dimensioon - täpsemalt eravestlusel.