kolmapäev, aprill 20, 2011

Grivel avatar

Surfan mina rahulikult internetis ja järsku satub ette pilt vingest riistapuust.
Mida hekki, millal selline asi on juba välja tulnud ja miks mina midagi kuulnud ega näinud pole, tekivad peas ridamisi küsimused. Nokin pildi pealt firma nime ning leian igatsugu infi. Niisiis, tegemist griveli uusima tehnilise kirkaga, millel kõiksugu kellad ja viled.

Üleüldse on see firma viimasel ajal palju asju välja toonud, kuid kõik on kuidagi väikese käraga ning sujuvalt toimunud. Samas on igal jubinal küljes mingi uuenduslik lisa, mida konkurentidel pole pähe tulnud. Igati tervitatav arendustöö vääriks minu arust rohkem tunnustust.


Steel blade - lumelabidas
Master Pro - julgestusvahend
Daisy chain - aga väikese kiiksuga
3F - ekspressislingi kaitse
G20 ja G22 - kassid
Reparto Corse - übertehnilised võistluskirkad (meenutab climbubu toodangut?)
Avatar - galaktika kõige uuenduslikum jääkirka

Viimane siis uusim kirka, mis kuulutati välja kaks kuud tagasi, kuid lettidele jõuab ilmselt alles sügise poole. Kaalult selline keskmine 650, aga väljanägemiselt ultramoodne ja bling-bling. Kinnitamata andmetel pidavat isegi eri värvides saada olema.
Mingit haamrit ega labidat pole ehk siis väga tehniline riist. Tera kuju vaadates tuleb aga lausa hirm peale, mis sellega kõik teha saab. Vars on sellest veel sammukese eespool. Käepide on pildi pealt vaadates just sellisest materjalist, nagu mina enda kirkale tahaksin.
Ootame ja vatame, kas tuleb hype või ei tule. Hind pidavat kah disainile vääriline olema, aga minul ei õnnestunud veel infi leida. Siinmail ilmselt sellist isendit lähimate aastate jooksul ei näe.

1 kommentaar:

KristjanErik ütles ...

näppisin Force Alloy,d või oli see Master Alloy ei teagi täpselt Pariisis (auvieuxcampeur.fr)- Neil jah käepide lastud peene kummiga milles väiksed kummitükikesed sees üle. Tõenäoliselt kestab max 2 hooaega. aga käes tundus väga mõnus ja hästi haakuv. seda ehk saaks kusagil vulkaniseerimistöökojas proovida, mul BD oleks tarvilik küll uueks teha. Varre kuju muidugi oli selline, et on juba hilja endale hankida, mõned 17 aastased poisikesed ehk suudavad niikõrgel tasemel ronida:)