esmaspäev, november 24, 2008

Olukord on talutav

Paks lumekiht ja veidike külma on olusid muutnud. Osalt paremaks osalt kehvemaks. Sein on veidike lumine ja märg, mis teeb jalgade töö keerulisemaks ja kätele langeb suurem koormus. Samas on maas mõnusalt paks lumekiht, kuhu sisse selili kukkude pole üldsegi valus. ainult natuke lund satub kraevahele ja siis hakkab pikalt külitades külm.

Aga täna muutus draituul esmakordselt sel talvel "mixed", ma ei teagi kuidas seda kohalikus keeles kutsuda, ronimiseks. Seinale on tekkinud mõned pisikesed purikad ja mõned korrad toetasin jala sinna peale. Kahju kohe, et ilm vist soojemaks keerab.

Kui kellegi tekib isu seina proovida, siis tasub lumelabidas kaasa võtta. auto parkimiseks muidugi. Ühe platsi viskasin täna vabaks, aga pühapäevaks vaja rohkem kohti tekitada. Tee peale ei soovita jätta, kuna killustikukoormatega kallurid peavad vabalt liikuda saama.
Ja kel autot isutmise all pole, siis lähim bussipeatus (alla 500m) on "paemurd" liinid 145 ja 146 liikusid päris ee.. "tihedalt" oli vist see sõna.

Kommentaare ei ole: