reede, mai 18, 2007

Aasta tagune sündmus


Kuna raban igapäevaselt tööd teha ettevõttele, keda küberkurikaelad otsustasid massidega rünnata, siis oli vahepeal interneti käsitsemisel väheke takistusi. Seega läks ka ilma postituseta mööda päev, kus möödus aastake algusest.
Igatahes pole midagi väga erilist toimunud. Nati ehk enda jaoks mingit kokkuvõtet.
Alguses loomulikult polnud mingit korralikku kaunterit ega analüüsi mootorit käivitatud. Sellest ajast aga, kui sai googli analytics pandud (05.09.2006) on korralik inf olemas.
  • postitusi 135. mõned paremad, mõned halvemad.
  • Külastusi 1642 ja pooled uued, pooled tagasi tulevad. Bounce rate on kuskil 70% ligi ehk kõige hullem polegi.
  • popimad otsingusõnad on viljar ja jääronimine sekka ka erinevaid kobminatsioone xdreamist, ehitusest ja niisama orienteerumisega seonduvast. Kokku 165 erinevat ning kõige rohkem klikkis mu lehel siiasinna tegelane, kes tuli otsinguga "xdream lõpp". Minu suureks meeleheaks on suur osa otsingusõnu seotud konkreetselt jääronimisega
  • popim leht loomulikult esileht, sellele järgneb pika vahega üks saviehituse leht, mille link sai kunagi savikodu foorumisse pandud. Tundub, et seda foorumit ikka loetakse ja savihuvilisi eestis jagub. Ja kontrastiks siis kolmandal kohal leht, mis sai üles vaid nädalapäevad tagasi ja sisaldab endas vedamissüsteemide lühireferaati. Ja noh siis edasi juba igasugu võistluste kommentaarid ja kirjeldused. Üldjuhul on topis hilisemad kirjutised, kuna kes see ikka viitsib ajaloos tuhnida ja mõttetuid heietusi üles otsida.

Järgneval aastal jätkan kindlasti võistluskommentaaride kirjutamist ning sekka ka ehk mõni toredam juhtumine. Kindlasti tuleb täpsemat juttu erinevast varustusest ning kui tuleb talv, siis ka jääronimisest. Eelkõige ikka enda jaoks, see kui keegi teine minu kirjutistest abi või meelehead saab on juba lisaväärtus.
Aga nüüd jälle argipäeva toimetuste kallale.

Kommentaare ei ole: