kolmapäev, mai 23, 2007

Peaks mürgist linnaõhku importima hakkama

Mürgise linnaõhu kasulikusest saab aimu siis, kui on juba õhtupoolik, päike on loojumas või juba metsa taha vajunud ning viibid kuskil MITTE mürgise linnaõhu piirkonnas. Nimelt tähistab päikese otsene kadumine vähegi linnast eemal seda, et välja ilmuvad need kõige verejanulisemad elukad. Massiga lennaatkase peale, ning elu muutub koheselt kaunis talumatuks. Eile õhtul autovarjualuse karkassi püstitades oligi just selline olukord. Nii kui kollane kera puudelatvade taha tuttu läks ujusid kuskilt välja metsikud sääskede hordid. Nad ei valinud keda imeda või kust imeda. Isegi väike põnn oli sääskedest tihedalt ümber piiratud. Nüüd peab midagi välja mõtlema, sest tulevikus terved õhtud toas istuda nagu ei tahaks ja kaalulangetamine sääskede abil ei ole kah see kõige õigem variant.
Aasta-kaks tagasi reklaamiti kuskil mingit sääsehävitajat. Et paned aga mingit värki sisse ja see siis podiseb terve hooaja läbi hävitades ümbruskonnast enamuse vereimejatest. Loomulikult oli alginvesteering suur ning ka ülalpidamiskulud parajad, kuid eile tekkis mõte, et peaks vist naabritega mitme peale sellise seadeldise muretsema. Nüüd vaja ainult meelde tuletada, mis asi see oli ja kust selliseid saab.
Variant on muidugi ka OFF'i kasutada, kuid pooled meie perekonnast seda mürki oma nahal ei kannata ning neljandik perest on veel nii väike, et talle mingit erilist jama peale määrida ei tahaks.
Hüva nõu on kallis...

Kommentaare ei ole: