kolmapäev, oktoober 14, 2009

Võistlusrajad peaaegu valmis

Olen mõned korrad ikka kirkadega ronimas kah käinud, aga enamus aega läheb iga kord võistlusradade planeerimisele. Üht on vaja teha kergemaks,teist on vaja teha raskemaks ning kuidagi ei tule kohe alguses see õige asi välja. Vaid üks rada on suures osas jäänud selliseks, nagu alguses välja kukkus. Ei mingit negatiivset seina, kus peaks elu eest kirkade küljes rippuma, kuid auke, kuhu tööriista toetada on väga hõredalt. Lausa nii hõredalt, et mõne koha peal on vaja imeasendeid võtta, et järgmisse tsooni ulatuda. Fun-fun on see rajaplaneerija amet. Vähemalt jalgadega pole muret, sest piisava suurusega astmeid on kogu raja ulatuses.
Samuti võin mainida, et ühe raja võtsin eelmisest aastast. Loomulikult mitte üksühele, vaid tegin hmmmm... teistsuguseks. Ilmselt raskemaks.
Praeguseks on paika pandud 7 rada, aga seinal on ruumi veel mitmele.
Kõigele sellele lisaks on sel aastal mõttes ka hoopis teisest klassist vinge finaalrada. Midagi muud, kui ükski eelronitu ning ootan juba huviga, kas ja kuidas sellega toime tullakse. Ainuüksi selle raja pärast tasub kohale tulla. Seda kindlasti nii ronija, kui ka pealtvaataja poolelt vaadates.
Praeguseks olen seal ühe korra peal käinud ning kogu see poolteist tundi kulus seina puhastamisele ja uurimisele, et kas siit üldse saaks rada teha.

Kui eelmisel aastal jäi kaks rada vallutamata, siis seekordki usun jääb mõni lõpuni läbimata.

Esimesed nimed on juba kirjas, aga ootan lisa. "Soodusaja" lõpuni 6 päeva, võistluseni 17.

Kommentaare ei ole: