esmaspäev, oktoober 05, 2009

Ilma jalgadeta ja jooks

Üle tüki aja sai tehtud üks kerge lõunane jooksuots. Lõõrid sai puhtaks ja tuju paremaks. Nägin ära ka stroomi uue silla/kergliiklustee. Eelmine kord, kui sealkandis lobistasin olid vaid sillapostid ja imestasin siis, et kas nüüd on siis põhjaväila ühenduse ehitus lahti läinud.

Tänase ilmaga ja minu tervisliku seisundi juures muidugi polnud mere äärde minek just kõige targem tegu. Tuul vuhises kõrvust ja kaenla alt sellise hooga, et isegi kõrvas istuv prodigy oli sahisev.

Aga tegelikult tahtsin öelda seda, et muu hulgas põikasin läbi ka stroomi ranna mänguväljakutelt ja tegin seal mõned janiro(figure four) harjutused. Seal metalltorudest ronimisattribuutide peal on seda päris mõnus teha. Mõtlesin, et olen sellest liigutusest siin ka pajatanud, aga hetkel ei suutnud leida. Igaks juhuks siis panen ka ühe seletava skeemi, mille leidsin kunagi petzli kataloogist.
Algusaastate 3 sammu asemel tuli nüüd kümnekonna ringis enne, kui otsustasin allakukkumise vältimiseks katkestada. Seekord ilma kirkadeta, aga eks peab teine kord fiid või siis teibitud kirkad seljakotti viskama. Proovin varsti algava hooaja puhul seda harjutust oma päevakavasse sisse mahutada. Ehk siis saavad käed vähe tugevamaks ja ei kuku niisama lihtsalt kurnatusest alla.

Kommentaare ei ole: