teisipäev, veebruar 06, 2007

Sarikad ja savi

Nagu ikka lajatavad kõige sobimatumad asjad samaaegselt. Tänase tuule ja lumesajuga on meil siis plaanis sarikate pealepanek. Kohe-kohe peaks kraana jõudma ja hakkama jubinaid kohale tõstma. Õhtuks kui jälle ehitusplatsile jõuab on ilmselt juba miskit püsti. Jääb vaid loota, et asi tehakse korralikult ja s**t ilm väga palju ei sega. Ja siis läheb kiireks, sest kohe vaja ju tuuletõke ja kile kah peale laduda. Huvitav, kas peaks äkki puhkust võtma.

Samas aga saime jutule kaks krunti edasi toimetava kopamehega, et ta meile paar "kühvli" täit savi annaks. Kui meil endal vundamendi auk lahti oli, siis nägime, et meil pinnases väga ilus kollane savi, millest võimalik nii seda kui teist meisterdada. Loomulikult tuli meil see meisterdamise mõte alles siis, kui auk kinni ja savi poled võimalik enam kätte saada. Nii siis passisimegi, et saaks mõne naabri august natike. Täna maandus kaks kopatäit kollakat savi meie sissesõidu tee kõrval olevasse lumehange. No kile ikka panin enne alla. Eks näis, kui katuse peale saab ja sees juba kannatab midagi teha, siis hakkab teist natukese haaval sisse transportima ja üritab miskit valmis voolida.
Õlli küsis kah, aga ma polnud asjade selliseks pöördeks valmis ja lubasin hiljem viia. Kui ta piisavalt kaua seda vundamendi auku kaevab, siis saab ehk kätte.

Kommentaare ei ole: