neljapäev, november 12, 2009

HDB 2009 Finaalrada

Kuna tegu oli bouldering võistlusega, siis oli igati "asjakohane", et finaali raja planeerisin üllatusena kõrgele seinale ja köies ronimisena. Millegipärast olid kõigil ka vööd igaks juhuks kaasas ja nii ei pidanud isegi vöö vahetamisele ronijate vahel aega raiskama.

Igaljuhul olid inimestel juba kojukippumise mõtted peas ja proovisin kiirelt köied üles ja raja paika saada. Seetõttu tõmbasin seinale vaid ühe joone: selle,mis näitas kuhumaale peab lae all ronima enne kui kirka üle serva võib upitada. Ülejäänud seina pind koos oma pragude ja riiulitega oli vabalt kasutatav, mis muutis juba lae alt üles jõudnul edasiliikumise suht lihtsaks.

Kuna inimesi oli niikuinii vähe kohale jäänud, siis sai kõigile soovijaile antud võimalus rada proovida. Tulemus näitas, et need kes said kvalifikatsioonis paremini hakkama jõudsid ka siin kõrgemale. Esimesed venitasid julgestusköied parajaks ning näitasid stiilseid kukkumisi,

Allpool siis kolme parima tulemused liikuva pildina niipalju, kui enda kaamerast leidsin. Kõigi kolme seinal püsimise ja edasiliikumise tehnika on omanäoline, kuigi hoolikalt vaadates näeb ka samu liigutusi.

Kommentaare ei ole: