neljapäev, november 05, 2009

Trepid-trepid-trepid

Eile õhtul sain jälle ühe uue kogemuse võrra rikkamaks. Panin end kirja trepijooksule ja viisin ka plaani ellu. Trass oli korruste 2 ja 21 vahel ning astmed vähe kõrgemad, kui tavalisel korrusmaja trepil.
Esimesed 2 korrust läksid sammude paika seadmisele. Mitu astet korraga? Mis astmetele pöörangul jalad panna jne. Esimest korda tõstsin pilgu kümnendal. Siis 13-ndal, kus oli ka juba jalas ja hingamises midagi tunda.
16 korrus muutusid jalad "nõrgaks" ja pidi pöörangutel rohkem kätega sikutama, et hoog ei raugeks. Kuskil siinkohal tuli sisse esimene hetkeline kõnnisamm, kuid sundisin end sellest üle.
19-20 jõudsin järgi 30 sek. varem startinule ja põhjusmõtteliselt sikutasin end käsipuust, et jalad ikka edasi jõuaksid astuda.
Viimasel korrusevahel olid pigem pikad astumised kui trepist üles jooks.
Kõik see käis nii kähku, et isegi pulss ei jõudnud üles minna. 174/184 on mul pigem tunnisel intensiivsel jooksul. Küll aga taandub pikema treeningu järgselt normaalsele tasemele küllalt ruttu. Seekord läks pikalt-pikalt enne kui ühes minutis alla 100 tukse jäi. Selliselt lühikeselt sutsakalt ootasin muidu nati suuremaid numbreid.
Lisaks tuli kõigest sellest ligi räme köha, mida nüüd kuidagi ravida üritan.

Kõik see aga tasus end ära, sest keegi teine osavõtjatest ei suutnud end nii tugevalt tagant sundida. Võitsin kogu ürituse tugeva 4 sekiga järgmiste ees. Lõpuaeg 1:22 kopikatega

Kommentaare ei ole: