kolmapäev, november 25, 2009

Midagi teistsugust

Tükk aega polnud kindel, kas on mõtet sellest kirjutada, aga kuna läks lahti teema kirkadega siseseinal ronimisest, siis lastulla.

Umbes aastake tagasi tuldi välja prototüübiga tootest millel nimeks "Figfour". Peale seda on siitsealt ikka ja jälle midagi asjast kuulda, kuid ei midagi suurt. Katsuda ja vaadata saab seda esialgu ilmselt vaid UK pinnal ja seega pole mul aimugi, kas reklaamjutt ka tõele vastab ja mida see asi tegelikult teha võimaldab. Lubaduste ja testkasutajate sõnade järgi on võimalik suht pisikeste nukkide otsas rippuda ja vääga erinevat moodi koormata. Demovideoid ja pilte leiab guugli kaudu.
Idee iseenesest on aga lihtne ja sageli on just lihtsad asjad geniaalsed. See märgiti ära ka "innov-ex" 2009 tulemustes, mis viis suht kiirelt ka rahastaja leidmiseni.

Seega kui on soovi siseseinal "kirkadega" ronida, siis üks variant oleks endale muretseda komplekt figfour'e ja siis ei saa keegi enam kobiseda, et rikud seina ära. Infot tellimise kohta saab alpkit lehelt, aga hinda ja täpset tarneaega ei oska veel kahjuks öelda. Ähvardavad jaanuaris produktsiooniga välja tulla, eks siis saa ka täpsemat infi.

2 kommentaari:

Jaan ütles ...

ja üks teine võimalus on selline asi kodus valmis treida;)

Viljar ütles ...

Eino loomulikult. Vaja läheb paksu vineeri, linti, trossi, kummipaela ja nati kinnitusdetaile.
Siis õhtuke sae, viili ja kruustangide seltsis ning ongi olemas.

Kes esimesena valmis saab kutsub mind testima eksole?