neljapäev, märts 13, 2008

2008 Rjukani kokkuvõte



Enne reisi panin kirja mõned eesmärgid. Kui nüüd hiljem neid loen ja tehtuga võrdlen, siis tundub, et olin eesmärke seades õigel teel.
Linnukesed saan teha kolme kose/raja ja ühe piirkonna taha. Ühe nimekirjas olnutest tõmbasin kohapealseid olusid arvestades maha ja ühe asendasin kose hõivatud oleku tõttu teise samaväärsega. Ülejäänud lihtsalt ei mahtunud graafikusse.

Plaaniväliselt lisandus küll juba eelmisel aastal tehtud Gaustatoppeni mägi, kuid mul polnud suurt valikut, sest ega ju üksi ronima ei saa minna. Võtsin seda kui mahutreeningut.

Ja ei saa märkimata jätta, et sel aastal sai ju esimesel ja viimasel päeval ka rootsis päris korralikult ronitud. Vaata mis nurga alt tahad ikkagi oli reis õnnestunud ja oma kulutusi väärt.
Kui järgmiseks aastaks mingit muud sihtmärki ei leia, siis vist jälle Rjukanisse. Seal on veel nii palju head mida ronida. Ja mida tugevamaks osavamaks ma saan, seda kihvtimaid radasid ronida suudan. Oleks ainult eestis ka enne natuke külma, et vähemalt mingisugusegi tunde kätte saaks.

Kõik selle aasta Rjukani reisiga seotud postitused

Kommentaare ei ole: