neljapäev, märts 29, 2007

Ratas liikumas

Täna sai esimest korda sel aastal ratas välja aetud. Enne nimelt ei õnnestunud oma truult teeninud rattalukku kuskilt leida ning ilma lukuta pole lootustki rattaga tööle minnes pärast parklast midagi eest leida. Eile siis tegin väljamineku ja soetasin endale ABUSe koodiga luku. Nüüd ei pea võtit kogu aeg kaasas tarima ja ka lukk on vähe kobedama trossiga. Kobakas ainult on.
Kui ma nüüd ennast liiga õhukeste sõiduriiete tõttu ära ei külmeta, siis hakkangi rattaga liikuma. Ikka hommikul tööle, peale tööd krundile maja kallale nokitsema ja õhtul vurrdi koju. 20km päevas, 100km nädalas. Selline arvutus näitab, et Esimese xDreami ajaks on mul juba 400km tagumiku all. Tublisti rohkem, kui eelmisel aastal.
Ainuke probleem rattaga liikumisel on see, et ei saa piisaval hulgal vajalikke tööriistu kaasas tarida ning ehituspoest kraami muretsemiseks peab kuskilt eraldi liikumisvahendi sebima ja eraldi ajal ära käima. Ei kujuta hästi ette, kuidas sõidaksin Ülemiste kanali ääres lõka-lõka kilomeetri jagu kaablit kaelas kõlkumas. Kuigi see võiks päris hea vaatepilt olla.
Peakski fotolavastuse tegema...

Kommentaare ei ole: