esmaspäev, jaanuar 07, 2008

Hooaeg on avatud

Peale uisutamist sai siis ikkagi plaani võetud jälle kord rannamõisa jääle pilk peale visata. Köit polnud küll kaasas, kuid kassid ja kirkad olid kenasti autos olemas. Olukord laugemate nõövade juures oli küll paremuse poole muutunud, kuid mitte midagi shokeerivat. Tegime mõned soolo proovid ja jää on täiesti ronitav. Õhemate ja järsemate kohtade peale ilma köieta minema ei hakanud, aga mõned kirka ja kasside jäljed on nüüd jää sees olemas.
Kui ma aga viskasin pilgu "Katla" poole, siis vajus karp lahti. Purikas(parempoolne kõige suurem) oli selle kahe päevaga maani välja kasvanud, ning isegi selle kõrval olev purikas puutus maad.
Ja ilm oli külm ja veed jooksid ehk siis potensiaali purika paksenemisele on tohutult.
Fotikat polnud kaasas ja pilti ei saa, kuid edasiminek on kõva.
Et funni veelgi rohkem saaks toksisime merejääst mõned jääkuubikud ja paigutasime Katlast natuke lääne pool asuva nuki taha tekkinud purika alla väikese kuhila. Et aidata purikat kiiremini kasvada noh. Kui keegi lähipäevil sinna juhutub, siis võiks pilti teha ja mulle saata, et teaksin kas tegevusest ka kasu oli.
Ahjaa, möödaminnes raiusime ka ühest mõttetust kohast jämeda 5 aastase poisi suuruse purika ning panime selle Katlasse alumise otsa najale, et see ikka kiirelt ja ilusti tugevaks muutuks. Ka selle eksperimendi käekäigust oleksin huvitatud.
Täna oli temperatuur õnneks veel miinuses ja jäätumine loodetavasti ei peatu. See tähendab vaid seda, et mingi hommik tuleb oma uneaega ronimise tarvis ohverdada.

Kommentaare ei ole: