esmaspäev, november 09, 2009

HDB 2009 Kuues rada

Vot see on rada, mis on rada. Siin saab teada, kellel on kätes rammu ja kõhus lihaseid, samal ajal teravad silmad ja hea mälu. Pikk ja raske rada, mis oli mõeldud proovile panema parimate ronijate võimed. Nii pikal rajal oleks pidanud tegema rohkem tsoone ning tsooniarvestus olema vähe suurema ulatusega, aga ühtluse huvides ka siin punktid 1-6 ja 10.
Kuigi raja esimene osa on diagonaalselt tõusvas joones, püsivad jalad siiski maapinnale väga lähedal ja kukkumine tähendab üldjuhul vaid prügist selga. Pigem ongi probleeme jalgade üleval hoidmisega, et mitte maad puutuda.Eriti keeruliseks teeb olukorra veel pidev kerge seina negatiivsus ehk põhiraskus langeb kätele ja keha tugevamate lihastega saab vaid natuke tasakaalu hoida.
Kuna rada on pikk tuleb nukid valmis vaadata ja kiirelt ronida, sest kaua ei jõua ju keegi seinal rippuda. Nukid pole kah üldjuhul kuigi suured ja seega peavad liigutused olema rahulikud. Seekord aga piisavalt häid ronijaid kohal ei olnud ja saak kaks 4-ja, üks 3 ja ülejäänud 2-ed näitab, et oleks ehk võinud mõne suurema nuki sisse jätta.
See rada tuleb võtta pikemaajaliseks projektiks.

Kommentaare ei ole: