esmaspäev, märts 07, 2011

VJM2011 tulemused

Laupäevane raskusronimise kvalifikatsiooniring kestis oodatust rohkema osavõtjate arvu tõttu peaaegu kella neljani ning mõninga arvestuse tulemusena said tulemused kokku löödud. Pingerida sai paika peaasjalikult aegade järgi, sest rajad olid enamuses võistlejatele läbitavad.
Tulemusena pääsesid finaalrajale Jürgen, Mikael, Peteri ja Viljar.
Finaalrada oli seekord ajapuudusel ning turvakaalutlustel siiski ülaltjulgestuses, kuid selle võrra raskem ja pikem.

Viimane ronimine oli pikk ja keeruline ning ronimine toimus lõpus juba autotulede valgel, kuid lõppjärjestuses seekord korrektuure ei teinud. Nii meeste kui ka naiste arvestuses jäi kehtima sama järjestus, mis kvalifikatsiooni lõpus. Täpsem info erinevate radade aegade ja punktidega tuleb natukene hiljem.

Pühapäevasel kiirusronimisel oli lahedama ajagraafiku tõttu õhkkond veelgi mõnusam ning turniiritabeliga järjest edasi liikudes oli nii draamat kui napikaid. finaalis olid kõrvuti koos Toomas ja Peteri ning seal võttis tulemusega 2:0 võidu Toomas Meema.
Kiireimad ajad küündisid 15 sekundi kanti.

** Kui protokollis on kogemata mõne nime kirjapilt valesti , siis olen süüdi mina ja parandan meeleldi.




1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Ai, väga lahe ronimine oli nädalavahetusel, sõrmenukid on siiamaani valusad! Ja väga tipp-topp üritus, kõik jooksis nagu kellavärk. Tekkis juba tunne, et nagu välismaal oleks.

Ja muidugi kõik need "oleks"-id, mis pärast kripeldama jäid :)

Superluks,
Marko