kolmapäev, oktoober 15, 2008

Talihooaja alustamine


Leidsin aega. Õigemini küll läksin jõhkralt oma ajakava kallale ja saagisin sealt nüri saega hea tüki. Aga tulemuseks tund-poolteist ronimist ja drytooli pirita panga all. Esimene ports aega kulus autoga võimalikult lähedale saamisele, mida tegelikult ei saanudki, sest üks jõletusuur sopane lomp oli ees. Siis kulus veel palju aega koha valimisele ja köie panekule, ikkagi esimene kord seal.
Ja siis läkski lahti.
Kõigepealt niisama number 2 juurest. Sein alguses väga pudine ja iga koha pealt tuleb kivitükke (lahmakaid) ja sodi. Aga vähemalt lae nurgatükk ei liikunud ja praost sai kenasti koormata. Tegelikult oli ainuke keeruline koht sealt lae kohast üle saada, sest ülevalpool polnud väga mingit haaramise kohta.
Ja siis kirkadega. Jällegi oli keeruline koht seal järsust kohast üles minemisega. ei osanud ülevalpool kirkadele mingit head kohta leida ja käed väsisid kiirelt. Mingi pisikese nuki taha aga siiski jäi ja hops jalg eendi peale, raskuskese õigeks ja jalg sirgeks. Peaks "figure-of-four" liigutust harjutama, sellega saaks sealt palju vähema vaevaga ja kindlamini üles. Hiljem, kui aeg juba läbi hakkas saama, üritasin sealt veel kord kirkadega üles saada, ning pudenesin justnimelt sealt eendi juurest köide.
Ja siis veel see liin number 1 juures. Käed sain eendi peale, kuid edasi tekkis tõrge. Tõrge kestis tükk aega ja lõppes köies. Teen tõrkeületamistrenni ja siis proovin uuesti.
Et järgmisel korral jälle mitte asjatult aega kulutada sai üle vaadatud ka kohad kust köit peaks alla riputama. Teisel pildil siis üks tulevikueesmärkidest.

2 kommentaari:

Kaur ütles ...

Huvitav postitus, tekitas palju küsimusi. Kus on Pirita pank? Kuidas sinna saab? Kas ronid üksi (enesejulgestuses)? Tihti? Kas keegi veel käib seal? :)

Viljar ütles ...

Palju vastuseid...
- Impotendi unistusest ülesmäge vaadates peaksid nägema. Kaardilink
- Autoga sõidad või rattaga või isegi jala pole bussipeatusest väga kaugel.
- Ei, pole veel omale vastavat attribuutikat ostnud. haaratsi ja haarava sõlmega olen mõned korrad proovinud, aga see pole kuigi hea ega mugav variant.
- Seni vaid ühe korra, aga see saab muutuma.
- Tõesti ei tea, aga kui veel ei käida, siis ehk hakatakse. Muidugi nagu juba olen maininud, siis enamuses seal negatiivne sein ja puhastamata, seega väga algajatele see koht ei sobigi. Kuigi eks seal on ka lihtsamat seina.