esmaspäev, oktoober 23, 2006

Temaatiline maksevahend

Pildikaart
Lasin endale teha kohe täiesti personaalse pangakaardi. See on selline edevuse värk. Nagu mobiiltelefoni helinad ja ekraanide taustapildid ja ....
Ühesõnaga vinge.
Kõige raskem oli jällegi pildi valimine ja kaardile paigutamine. Kammisin enamvähem kõik oma temaatilised pildid läbi ning siis tegin paremate seast finaalvooru ja siis tegin järelejäänutele finaal-finaalvooru ning siis hakkasin viimseid variante kaardile paigutama. Brr... kui keeruline. Mõni asi jääb liiga kribu, mõni asi jääb valesse kohta, mõni jääb valet pidi, .... Ühesõnaga, üks häda ja viletsus. Viimane variant ei olnud küll päris see mida alguses soovisin, aga enamvähem.
Paigutamisega panin lõpuks ikkagi natuke mööda - jalg on rohelise joone taga peidus. Seda ei osanud alguses arvestada.
Aga nüüd on iga kord kui taskust kaardi välja võtad kena meeldetuletus, et varsti on talv ja saab jälle jääd toksima minna.
Kellele hakkas huvi pakkuma, siis lähitulevikus on see teenus võimalik ka inimestele tänavalt. Jälgige reklaame...

EDIT: Nüüd ametlik teadaanne.[www.seb.ee]

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

kas Hansapanga kliendid ka saavad? ;)

Viljar ütles ...

Eee... Hansa kohta pole mul andmeid, kuid esialgu tuleb selle tootega turule SEB. Kujutan ette, et see on mõnus idee ja Hansakad tulevad mingi aeg ise sellise asjaga järgi. Seniks pead aga tegema SEB'i krediitkaardi. Oma põhiraha võid ju vabalt kuskil mujal hoida ega keegi seda keela. Nüüd siis ka ametlik teade: http://www.seb.ee/index/0101360224 Vaata sealt täpsemaid tingimusi.