teisipäev, märts 10, 2009

Sissejuhatus Tyresö-s


Olin Stocki ümbruse kohta mõningad pointerid saanud ja selle taustal üritasime mõned draituuli kohad üles leida ja ära proovida.
Leidsime, aga koht paistis rohkem kaljuronimise pleisi, kui draituuli moodi olevat. Väga negatiivne ja väga olematute nukkidega. Vähemalt minu silma jaoks. Igaljuhul sai kuskil nurga peal olevale praole ülaköis paika sätitud seal mõned korrad nagistatud. Kõrval oli ka üks negatiivne rada, kuskeegi väga kaugele ei jõudnud ning põhiprao (kust lõpuks kõik üles jõudsid) kõrval kah üks huvitava algusega liin. See alistus viimasel katsel, kui olime hakanud juba asju pakkima.

Aga vahepeal oli vaja elu huvitavamaks muuta,milleks sai üks liin negatiivse prao kohale sätitud. Alguses väga ilusad asendid ja täpselt mõõdetud kirkaasetused. Siis mööda kergelt jäist pragu ülespoole kuni ankruni. Paar liigutust jäi tegemata, ju ma siis lihtsalt olen nii nõrk.
Pimeduse saabudes tegime veel väikese jalutuskäigu teise lähedalolevasse "crägi" ja kui oleks alguses teadnud, oleks pidanud selle valima. Rohkem pragusid ja meie seltskonna tasemele sobivaid radasid.

Kommentaare ei ole: